Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

I tvivl om jeg kan lide hende…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis du er usikker på om du er forelsket så skader det ikke at lære hende bedre at kende. Man kan sagtens være en dreng og en pige der er venner uden at være kærester og du finder lettere ud af om du er faldet for hende hvis du kender hende bedre!

Hvis i har fået øjenkontakt på den måde som du beskriver det så skulle der være en god chance!

Og til hvis du Er faldet for hende: Næste gang det sker så prøv at smile direkte til hende i stedet for EFTER øjenkontakten. Mon ikke hun smiler igen… 😉 Hvis hun i stedet kigger ned eller noget i den retning så kan det også være fordi at hun er bange for at skabe en ‘akavet’ situation. Det er også derfor piger kan have ekstremt svært ved at lave first moves…
Hvis det er tilfældet så er der stadig chance for at det ikke er fordi hun ikke kan lide dig, men fordi hun er bange for at gøre noget ‘pinligt’ i nærheden af dig, hvilket med sikkerhed betyder at hun også er vild med dig!

Håber at det hjalp dig!😀

  • Anonym, Pige, 13 år

Det lyder som om hun godt kan lide dig. Piger flirter med øjnene og deres hår. Hvis hun holder kontakten når i kigger på hinanden, er det et signal til at hun kan lide dig.

Du siger det hende som skal tag det første skridt. Hvorfor? Hvad er årsagen til den holdning? Lad mig sige det sådan her, hvis jeg var hende og forelsket i dig, så ville jeg meget vel miste interessen, hvis jeg fandt ud af, at du stiller krav til at hun skal tag det første skridt. Simpelthen af den årsag, at jeg vil frygte du vil være alt for dominerende i et forhold. Jeg vil have ligevægt i et forhold, der skal ikke være en som bestemmer det hele, og det den følelse jeg får, når du siger sådan.

Selvfølgelig kan en pige godt tag det første skridt. Men hvis hun ikke har gjort det nu, er det fordi hun er usikker på sig selv og dig. Og selvfølgelig er det i sidste ende det samme, som at hun venter på dig. Hele problemet ligger i sit ordvalg “No matter what”.

Beklager surt opstød, synes bare det var vigtigt lige at få nævnt.

Jeg synes ærligt sagt du bare skal snakke med hende. Du kan starte med at sige godmorgen til hende, og spørger om hun har sovet godt. Man kan altså godt snakke sammen, uden det er the first move. For det er hvor man går fra interesse til at gøre noget, ved at forsøge at opnå at blive kærester.

Hvis I står ved siden af hinanden og hun rør dig, så det også flirt, hvor hun prøver at få sig til at indse hun har interesse. Vi piger kan godt lide når drengen er højere end os selv. Men det betyder bestemt ikke hun eller du skal have det sådan. Det op til jer, og det skal ikke forhindre jer i at arbejde videre.

Jeg ser to veje det kan gå lige nu:
Du venter på hun tager det første skridt, og det sker aldrig.

Hun venter på du tager det første skridt, og det sker aldrig.

Vil du gerne have en kæreste, så man nogle gange nødt til at satse, og ofre sibe egne holdninger. Stol på mig, der er ting jeg har accepteret, selvom jeg ikke er enig med min mand, men jeg elsker ham, og vil ikke lade småting ødelægge det.

Det blev en lang besked, men håber den kan sætte nogle tanker i gang. Jeg har selv været i din alder, alt det du gennemgår har jeg prøvet og set. Hvad du gør er op til dig, held og lykke ❤️

  • A, Pige, 22 år

Jeg tror sagtens, hun kunne være forelsket i dig. For mig er en anden ting dog helt sikkert: Du er forelsket i hende😊Så jeg synes helt bestemt, du skal gøre hvad du kan, for at komme til at lære hende bedre at kende. Jeg har ikke noget godt bud på, hvordan du gør det. Da jeg selv blev forelsket første gang og så forsøgte at tale med pigen, blev det noget af det mest akavede, man kan forestille sig. Du er nok nødt til selv at prøve dig frem.
Jeg har også venner, der – som dig – mener, at det altid er pigen, der skal lave “the first move”. Det er vel hverken rigtigt eller forkert, det var f.eks. min kæreste, der lavede “the first move” og ikke mig. Men hvis man virkelig er forelsket i et andet menneske, så skal man da gå efter det – uanset, om man er pige eller dreng. Sådan har jeg det i hvert fald.
Pigen på 22 skriver ovenover, at du måske ville være for dominerende i et forhold, hvis du altid vil have pigen til at tage det første skridt. Jeg tror måske, det er for meget at lægge i det, du skriver, men sådan er vi jo så forskellige. Jeg tolker det mere som et udtryk for din egen usikkerhed.
Jeg siger “go for it”, hun er sikkert sød!😊

  • Anonym, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat