Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

I tvivl

Hej jeg er en dreng på 13 år

Jeg har i lang tid tænkt over at have en kæreste og jeg er også interesseret i en pige fra min klasse og har faktisk været det i 2 år nu.

Men pigen virker ikke til at være interesseret i mig.

Mig og den pige er også rigtig gode venner og jeg tror jeg er endt i “Friend Zone”

Hvad skal jeg gøre ??

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Der var på et tidspunk en dreng fra min klasse, Som jeg skrev med i tre dage (fordi jeg kedet mig) og på tredje dag skrev han at han kunne lide mig, selvfølgelig skrev jeg bare at han var rigtig sød, men at jeg ikke kunne lide ham på den måde, mere bare som venner, selvfølgelig sårede det ham, og kun en uge efter var det ikke så akavede at snakke sammen igen.

Moralen med historien? Fortæl hende det, (men ikke ud af det blå, start en samtale, kom ind på de basale ting som; hvad laver du osv. og når i har skrevet lidt kan du begynde tnu komme ind på kærligheds ing, og så prøv t fortælle hende det). hvis hun svare på en sød måde, så husk; hun synes nok det er lidt akavet du skrev/sagde det, MEN DU MÅ IKKE STOPPE KONTAKTEN HVIS HUN ER EN AF DINE GODE VENNER!!

Håber det kunne hjælpe dig 😉

  • Den stressede, Pige, 15 år

skriv med hende over snap eller noget, hvis hun konstant svare dig, og laver hjerter osv. så tror jeg, eftersom du er 13, at hun også synes du er sød. og når du føler for det, er det nemmeste 100% at sige hvad du synes om hende!! også kan du se hvad hun svare, og tage den derfra <3

  • isa, Pige, 17 år

Okay, hej dreng 13 år!
Jeg har oplevet næsten det samme!
Jeg var vild med min bedste veninde i 3 til 4 år.
Vi sås hver dag. Snakkede rigtig godt.
Hun fortalte mig alt og jeg fortalte hende alt, undtagen at jeg kunne lide hende.
Men så en dag, kyssede jeg hende, jeg følte mig så dum, for hvorfor ville en fantastisk pige som hende kunne lide mig, hun trak sig tilbage, selvfølgelig.
Men så forklarede jeg hende det, og det viste sig så at hun kunne lide mig! Vi er stadig kærester den dag i dag! Og jeg var 12!

  • En rigtig guttermand, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat