Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12
Jeg ved godt det er svært at slå op med nogen, især når han er følsom og du er bange for at ødelægge en vennekreds men det er ikke godt at være i et forhold du ikke er glad i og du skal være sammen med den person du kan lide. Du kan jo sende en besked eller skrive et brev til ham hvis det er for svært at sige det i person.

  • Anonym, Pige

Hej søde🩷
Det er ikke den rigtige dreng hvis du har følelser for en anden, og jeg kan godt forstå dig… det er altid svært at slå op med nogen, men hvis du ikke kan lide ham og du synes han er en god ven kan du sige det til ham. Altså du kunne sige “navnet jeg synes du er en virkelig god ven, men jeg tror ikke at det fungerer som mere end det. Undskyld”
Det synes jeg selv er en god løsning❤️
Held og lykke, fu kan godt!!🥰

  • Anonym, 13 år

Husk at gøre det på en blid måde, men det vigtigste er faktisk, at du får sagt din mening og slår op. Hvis du holder det hemmeligt for ham, ender han med at blive endnu mere såret.

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat