Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvornår vil min kæreste kysse mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 15
Det fleste drenge er dem som tag an, alså dem der beslutter at lige pludselig skal man lige havde en kys, bare følg med ham, og se hvad du kommer ud i!!:)
Hvis ikke du er klar, så sig det til ham!!:)
Kh mig:)😊😊😘

  • Den søde:), Pige, 12 år

Hejj.
Du kan jo for eksempelvis lægge op til det. Jeg går ud fra at du ikke vil tage det første skridt. Men du kam røre hans hage sådan føre den hend mod din Men ikke kysse ham Men så han forstår ar du gerne vil noget mere. Eller du kan komme ind på emnet fx. Har du fået det første kys? Eller noget i den retning.

Håber det går godt.

  • mig, Pige, 16 år

Altså du kan jo spørge ham om det (ved godt det er pinligt) men det er bedst at være helt sikker på at i begge vil det.. så bare spørg ham altså ikke sådan direkte “vil du kysse?” Det skal du nok ikke sige men mere “burde vi gå et skridt videre?” Eller “synes du det er klamt når andre kærester kysser?” Håbe du kan bruge det til noget.❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat