Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvornår er man utro?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er svært at sige præcis hvornår man er utro, da det varierer meget fra par til par. Dog vil jeg ikke selv mene, at du har været utro.
Er du i tvivl kan du altid prøve at vende scenariet om i dit hoved og spørge dig selv; hvordan ville jeg have det, hvis min kæreste lå og nussede med en anden pige? Hvis du selv ville have det stramt med det, så skal du nok også lade være med at nusse med dine venner.
Ellers kan jeg råde dig til at tale med din kæreste om det og høre hvad han mener. På den måde slipper han for at høre det på en anden måde, hvor du måske ikke vil være der til at forklare situationen.

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat