Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvornår er man utro?

Hej.. Jeg er en pige på 14.

Jeg har en kæreste og vi har været sammen i snart 3 måneder. På det sidste er jeg begyndt at være lidt sammen med en af mine gode drenge venner.

Når vi har været sammen har vi bl.a. set film og han har ligget op af mig og jeg har så ligget op ad ham, hvor han så har nusset min arm. (Jeg ligger personligt ikke noget i det, men jeg ved ikke om han gør?)

Mit dilemma eller hvad man kalder det er så at jeg ikke ved om man kan kalde det utroskab, da jeg ikke helt forstår hvornår man er decideret utro?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 🙃

Du ikke utro fordi han nusser din arm og i ligger tæt. Hvis han begynder at lægge op til mere så husk at stoppe det med det samme💜 så det ikke ender med at gå galt. Hvis det på et tidspunkt bliver for meget så husk at sige det til din ven, og fortæl din kæreste det så han ikke misforstå noget.
Håber det kunne hjælpe lidt🙃

  • Energispreder, Pige, 13 år

Hejsa
Jeg kan godt forstå du er i tvivl. Jeg ville selv blive enormt ked af det, hvis min kæreste lå sådan med andre. Men jeg ved jo ikke, hvordan din kæreste har det med sådan noget. Jeg synes måske du skal fortælle min kæreste, hvad dig og din ven har lavet, og så høre hvad han synes om det. Måske kunne det være godt, at gøre det klart for din ven, at du ikke lægger noget i det, og spørger ham hvordan han har det med dig. Så I begge er enige om, at det ikke skal blive til noget.
Utroskab er virkelig noget, der kan gøre en person ked af det, så jeg synes helt klart, du skal sige det til din kæreste. Og gøre det klart, at du IKKE kan lide din ven. Jeg tror, du kan såre din kæreste meget, hvis du ikke siger det. Enten stop det, du og din ven har gang i, ellers tal med kæresten

  • .., Pige, 14 år

Det er svært at sige præcis hvornår man er utro, da det varierer meget fra par til par. Dog vil jeg ikke selv mene, at du har været utro.
Er du i tvivl kan du altid prøve at vende scenariet om i dit hoved og spørge dig selv; hvordan ville jeg have det, hvis min kæreste lå og nussede med en anden pige? Hvis du selv ville have det stramt med det, så skal du nok også lade være med at nusse med dine venner.
Ellers kan jeg råde dig til at tale med din kæreste om det og høre hvad han mener. På den måde slipper han for at høre det på en anden måde, hvor du måske ikke vil være der til at forklare situationen.

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat