Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvornår er en dreng vild med en?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det lyder lidt som om i ikke rigtig er venner men bare klasse kammerater det lyder også lidt som om det bare er en fase men hved det jo ikke jeg synes du skal prøve er være lidt mere sammen med ham spørge om i skal hænge ud hvis ikke han vil det er han bare ikke den rigtige for dig tro mig du skal nok finde en. Håber han har det på samme måde så bare spring ud i det og hvis ikke han har det på samme måde med dig er han bare ikke den rette du finder din sande kærlighed en dag og det behøver ikke være lige nu du har et helt liv foran dig
Håber du kunne bruge mit råd også selvom jeg ikke er helt så gammel endnu
Hilsen F H

  • F H, Pige, 11 år

Hej pige
Jeg som dreng synes mest at vi har øjenkontakt med folk som vi holder af. På en måde eller en anden.
Så vis i kun havde haft øjenkontakt en gang kunne det sagtens havde været tilfældigt, men du skriver det er sket flere gange. Dette får mig til at tro han tit kigger hen på dig og i derefter får øje kontakt.

Det med han ikke siger noget til dig er lidt “ligegyldigt”. Faktisk så er der også en pige jeg er lidt vild med og vi har snakket sammen 4-5 gange på den tid vi har kendt hinanden(2.5 år ca). Og vis han også er genert plus måske har et godt øje for dig, skal han nok samle MEGET mod for at ville tale med dig.

Du kan komme til at snakke til ham på mange måder, men hvad jeg tror kommer til at virke bedst er at prøve og skrive til ham. Her kunne du prøve at skrive hvad han laver eller andet. Og derefter prøve at holde samtalen kørende.

Og til sidst det med om han kan lig dig. Det tror jeg godt han kan ellers tror jeg nemlig ikke i ville have haft kunne øjenkontakt flere gange. Et andet tegn du kan kigge efter, er vis han bare smiler lidt eller mere end han plejer når han kigger mod dig.

Held og lykke. Og håber du kunne bruge det til noget.

  • Chopper, Dreng, 15 år

hej jeg ville (vis du kan) prøve at starte med at blive gode venner med ham jeg ved at de fleste drenge ender med at få følser med deres bv så prøv at snakke ed ham på snap insta m.m

  • jeg prøver men ved ikke om det godt nok, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat