Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvornår er det normalt at få sit første kys?

Hvornår skal man have sit første kys?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er 14 år gammel, og jeg har kysset/snavet 4 piger. Rigtig mange af mine venner havde både kysset, snavet og mange andre ting inden jeg kom i gang. Jeg begyndte at føle mig “bagud” eller “tør”.
Især fordi mine venner snakkede hele tiden om hvor godt det var os.v. Alle gik også og sagde “hva’ så, skal du ik’ til at få snavet en pige snart? Hallo du er 14 år!!” – og det var specielt et af de tidspunkter jeg følte mig bagud.

  • Annonym, Dreng, 14 år

Hej.

“skal” er et meget hårdt ord. Man skal ikke noget man ikke vil, og hvis man vil så gå efter det.

Man skal virkelig ikke tro på at man skal gøre de ting i en bestemt alder. Man skal gøre det fordi man har lyst og ikke et sekund før, og heller ikke fordi alle andre går rundt og snakker om det.

Ps traf dine egne valg og tænk over dem før du gøre noget som helst 🙂

Hilsen Prøver:)

  • prøver:), Dreng, 16 år

Jeg fik et totalt akavet kys af en dreng da jeg var 13. Jeg var absolut ikke klar og det var ret mislykket for næserne kom i vejen og det føltes forkert. Det første ordentlige kys (snav) fik jeg af en veninde da jeg var 14. Det var trygt for vi stolede på hinanden og det var første gang jeg følte lystfølelse nedefter ved et kys. Men jeg tror det er ret individuelt hvornår man er klar.

  • Leonora, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat