Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor..? ;P

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

For det første syntes jeg at det var en ide i mit liv da jeg bare ventede på at få den rette Dreng/Pige,(jeg er 10 år) og jeg tror at du er helt fin og PERFEKT lige som DU er, og du skal bestemt ikke tro du ikke er en okay dreng, fordi DU ikke syntes du ser lige så pæn ud som de andre drenge, det er jo ikke udsetnet set haler om ( Jeg har 37 bumser og 18 hud-orme, og jeg har en Kæreste der også har mange bumser og hud-orme

Håber jeg hjalp dig hilsen GIRL PWR 123

  • GIRL PWR 123, Pige, 10 år

Hej med dig. Jeg vil sige dig nogen ting, som nok vil få dit selvværd lidt højere op.

Jeg ved godt mange mennesker bare siger det for at være sød eller andet, men jeg mener det.
Jeg har selv haft lavt selvværd indtil jeg elskede mig selv, den måde jeg lærte det på er at, stil dig foran dit spejl og du må KUN sige gode ting om dig selv. Ikke nogen dårlige OVERHOVEDET! Prøv også uden tøj, jeg ved godt det lyder klamt, men det hjælper faktisk. Desuden så er alle mennesker gode nok som de er, om de har fregner, lyst hår, autisme, mistet et ben eller andet. Så vil der altid være nogen som respektere dig for den du er. Det gælder bare om at møde de rigtige mennesker.

Det nok ikke så godt at blive kærester med en over nettet du aldrig har mødt før, du ved nemlig aldrig om han/hun aldrig faker, men du kan stadig finde kærester over nettet, men jeg siger bare at du skal passe på.

Der mange piger som synes det klamt at drenge ryger. (fx. mig) Det er virkelig alvorligt at ryge, så du må love mig, at du aldrig gør det. Mange unge kan blive indlagt pga. en smøg.

Pas godt på dig selv. <3

  • 14 årig taber., Pige, 14 år

hvis du har fået dårloge karakterer i 9. klasse burde du nok tage 10. klasse også til det med kærligheden jeg har ikke lige et godt råd men husk altid på at men er som man er og det skal du være stolt af lige meget hvad andre tænker og siger det er ikke andres mening der tæller men din egen.

  • navnet er ikke mulle, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat