Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor nu dette?

Hej jeg er en 13 pige.

Jeg har den har pige ven som jeg har haft i et stykke tid….

Og jeg er blivet lidt vild med hende…

I går sagde jeg det til hende

og hun sagde hun også kunne lide mig

Men hun har en kæreste og vi ved ikke hvad vi skal gøre..

Hun vil godt være sammen med mig

men hun vil ikke gøre ham hun er sammen med ked af…..

Plz hjælp os

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Først skal I måske begge to mærke godt efter om I har de samme følelser overfor hinanden. Lav fx en soveaftale hvor I får det snakket godt igennem og så kan I også samtidig mærke efter om der er seksuel tiltrækning. Er der det er der nok ikke andet for end at din veninde er nød til og bryde med hendes kæreste. Det er trist han bliver ked af det men der er nok ikke andet at gøre. Hun behøver ikke nødvendigvis fortælle hvorfor hun gør det, det kan der måske også komme drama ud af og måske I vil holde jeres forhold hemmeligt en tid endnu. Hun kan måske sige at hun synes hun er for ung til at binde sig eller sådan noget, men at de kan være gode venner. Håber du kan bruge mine råd.

  • Elsker at hjælpe, Pige, 16 år

Først syntes jeg at skal snakke mere om jeres følelser for hinanden end bare “jeg kan lide dig”, “jeg kan også lide dig”. Tænk det rigtig godt igennem. Hvordan ville jeres drømme forhold være. Ville i være kærester, gift, bedste venner osv.
Når i så er 110% sikre på at i elsker hinanden og har lyst til at være kærester, så skal i sige det til kæresten med det samme. Han fortjener at vide det. Fortæl ham det lige ud. “Jeg er glad for al den tid vi har været sammen og jeg elsker dig højt, men jeg er forelsket i en anden”. Hjælp ham med at forstå hvad i føler. Husk også at respektere hans følelser.

Så burde i nok beholde ham som ven hvis han har lyst, det syntes jeg han har lov til. Respekter og snak om alles følelser og find ud af den bedste løsning sammen, for i er alle indvolveret

<3 fra Lynx

  • Lynx, Demigirl, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat