Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor kan jeg ikke beslutte mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare lad være med at tænke for meget over det, hvis du har følelser for nogle, har du følelser for dem, og så er det jo ligemeget om det er en dreng eller pige. Du kan jo lide dem ik også?

Hav en rigtig dejlig dag og håber du finder ud af det.

Kh MUSLING

  • MUSLING, Pige, 12 år

Kender tankerne alt for godt. Det kan tage lang tid at finde ud af den slags og svaret er ikke altid ligetil. Jeg troede jeg var en masse ting før jeg fandt ud af at jeg var omniseksuel. Man kan ikke skynde på sine følelser og man må desværre tit acceptere at man ikke kan finde svaret natten over.

For mig hjalp det at researche og snakke med andre i samme situation.

Mit bedste råd ville være bare at vente og lade tingene ske. Måske bliver dine følelser tydeligere med tiden. Det er helt okay at sige at man er i tvivl og man behøver aldrig skynde sig.

<3

  • A, Nonbinær, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat