Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor gør det så ondt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey pige på 17!
Jeg forstår virkelig godt din frustration, og håbet om at få denne fyr. Nu jeg selv en fyr og har prøvet det selv og faktisk også med en pige der var i samme situation som dig. Og det Aller bedste du kan gøre er at gå hen og fortælle ham det. Fortæl hvad du tænker, føler og sig alt til ham hvad du går og tænker på.

For så bemærker han dine problemer, og så det op til ham at tage stilling til hvad han synes. OG der er altså ikke noget man hellere vil end at få tingene af vide som dreng. For det lyder ikke som du har sagt det du føler, da du er usikker på det.

Så sæt det til et mål i næste uge, enten pege samtalen hen mod dit emne om din forelskelse, eller giv ham hints der gør han forstår hvad du tænker.

Han vil synes det vildt fedt du siger det, og så når du er ude med det er du ude med det. Ikke mere tvivl, ikke mere at være trist men nu har du sagt det!

Sådan ved jeg mange os fyre har det på den måde, vi ligger ikke altid mærke til disse ting.

Når du så hører ham fortælle sine følelser til dig, om det godt eller skidt så sig du forstår ham.
Og så er der 100 andre fyre derude!

God weekend.

Håber mit svar kan hjælpe.

  • Odense, 20 år

Det her svar hjælper dig måske ikke så meget med, hvad du skal gøre. Men du skal vide, at du ikke er alene. );
Jeg er forelsket i en pige, der ikke kan lide mig tilbage. Det er også helt vildt hårdt, og jeg har svært ved at tænke på særlig meget andet end pigen, og mentale problemer. Jeg håber virkelig at vi begge 2 en dag kommer videre, og finder kærlighed. Men indtil det en dag sker, må vi være stærke og holde ud – selvom det er pisse hårdt!

Jeg håber at du fik en følelser af at du ikke er alene. ❤️

  • Not a Girl!!, Nonbinær, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat