Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvorfor er jeg stadigt jaloux?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ja jeg har den her veninde som jeg i lang tid troede var den bedste og den alle gik efter det var endelig hende der ødelagde min selvtidhed troede jeg men sandheden er at det var mig selv det var mig der satte hende op på den petestal og på et tidspunkt gad jeg det ikke mere så jeg tog mig sammen kiggede på hende og tænke så fedt er hendes liv heller ikke der dukkede ting op og nu har jeg ondt af hende og drengene render nærmest efter mig det hele vender når du kigger lidt på dig selv og så kigger på andre

  • Clara, Pige, 14 år

Jaa kender det godt men tror ikke du er jaloux! “Tror mere bare du tænker ej jeg kunne ønske der var en dreng som snakkede sådan om mig” hvis du forstår ellers er det helt normalt du er sikkert en smuk skøn dejlig sød pige! Held og Lykke husk du er perfekt som du er!❤️❤️

  • Ukendt, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat