Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfor er jeg så genert når det handler om drenge?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Et godt men også mærkeligt råd er gør noget pinligt, ikke som noget der ødelægger noget for dig. men måske bare gør stemningen lidt akavet og own it. så ser du og bliver mere selvsikker.

  • Peter Parker, Dreng, 14 år

Måske skulle du prøve at spørge nogle om de har hans nummer. Hvis du får nummeret fra en ven/en der har hans nummer kunne du prøve at skrive til ham og finde ud af hvad hans hobby er og hvad han godt kan lide at lave/gøre.
Håber at jeg kan hjælpe.

  • Okay., Pige, 11 år

Hey, jeg har på præcis samme måde trods min alder haha, men det vigtigste man lærer gennem livet er virkelig bare at være sig selv. Vær dig selv, så han kan komme til at lære dig at kende for den du er. Sig hvad som helst. Spørg ind til hans dag, ting I har til fælles, fælles venner, hvad som helst.. Vis at du kan lide ham og own det. Og hvis han gør grin med dig, er han virkelig ikke det værd. Der er mange fisk i havet men også meget skrald 🙂

  • Buffy, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat