Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvorfår skal han fylde så meget?!?

Heeejj,

jeg er en tolv årige pige

som her får ik så lang tid siden fik såret mine føelser af en dreng over sms!!

På en eller anden måde er jeg kommet vidrere,

men han er også svær at få ud af mit hoved😩

Jeg er virkelig sur på ham, men jeg savner ham også lidt!!💔

Er jeres følerser nogensinde blevet såret??

Og hvordan kommer man så vidrere??

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år. Jeg kan godt forstå at det er svært at få ham ud af hovedet, for dine følelser forsvinder jo ikke selvom han har såret dig. Der er mange som har fået såret deres følelser for, og haft det præcis som dig. Jeg har selv prøvet det da jeg var i din alder, men med tiden kommer man helt videre bare rolig. Snart er han ude af dit hovede.

  • 16 år, Pige, 16 år

Hej 🙂 lover dig du kommer videre en dag. Jeg havde en ekskæreste jeg blev ved med at skrive lidt med, og derfor også tænkte meget på, men man skal bare få dem ud af sit liv, så får man det meget bedere.

  • Anonym, 14 år

Hej pige. Jeg har fuld forståelse for Hvad du føler. Jeg har prøvet det før. Det hjalp faktisk lidt at skrive et brev hvor du skriver en masse ting ned Hvad du føler Hvad du har brug for du kan også fortælle om et dyr du engang havde det er op til dig. Så når du er færdig gemmer du bogen eller brevet. Du kan helt sikkert gøre det mere end en gang. Det hjalp for mig. Prøv det

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat