Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan ved man om han kan lide en?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror, et tegn på at drenge kan lide en, er, at de opfører sig på en anden måde omkring dig, end de gør omkring andre. Hvis de bliver lidt nervøse omkring én, eller gør et eller andet totalt dumt. Oftest bliver de nemlig lidt nervøse, da de gerne vil vise sig fra deres bedste side. Og det er derfor, de kommer til at opføre sig lidt underligt og gøre nogen dumme ting.

Andre tegn er, at de gerne vil hjælpe dig med ting (lidt mere tidskrævende ting), hvis de kigger dig meget i øjnene (dybt og lææænge), hvis de lytter meget grundigt efter hvad du siger, hvis de husker små ting men ting som er vigtige for dig. Og specielt drenge i den alder kan godt lide at drille dem de godt kan lide, det gør de for at få deres opmærksomhed. Og hellere dårlig opmærksomhed, end slet ingen opmærksomhed.
Alle disse ting, kan være små tegn, men det er vigtigt at huske på, at det altså også bare kan være, fordi det er venlige og højlige personer. Det er altså slet ikke sikkert at de gør det pga. de har romantiske følelser for én.

Hvis en dreng kan lide én, er man oftest slet ikke i tvivl. Det skinner lige ud af dem, man kan se det i deres øjne, deres adfærd og i deres kropsprog.

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er det samme med mig! Jeg troede jeg hade noget med en dreng fordi han smilede meget til mig men så opdagede jeg at min vindende sagde han var en “player” og prøver at flirte med mange piger som muligt der gjorde mig også lidt ked af det og i staten troede jeg ikke helt på det men så, så jeg at han også flirtede med en anden pige fra min klasse så blev jeg mega sur og ked af det men jeg kom hurtigt over ham efter det. Men drenge kan lide dig hvis de prøver at få dig til at grine eller driller dig lidt (ved jeg) håber det var nok❤️

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat