Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvordan ved man han kan lide en?

hej

jeg har en på snapchat,

og han er rigtig sød,

og vi begge kan lide hinanden,

men jeg har har skrevet noget jeg fortryder.

Og nu virker han ikke

så interesseret i mig mere,

fordi han spørge ikke mig om noget

og svarer heller ikke rigtigt mere

så hvad skal jeg gør

og hvordan ved jeg

han stadig er interesseret i mig.

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Heyy
Du kan skrive til ham at det du skrev var en fejl eller at du godt ka lide ham men du kom til at skrive det ved en fejl og ikke mente noget “ondt” med det
Jeg ved ikke hvad du skrev og at jeg er yngre en dig, men du kunne skrive at du vare ville virke “sej” men at du fortryder det gevaldigt

  • Anonym, Pige, 13 år

Heyy<33

Har du spurgt ham om der var noget galt eller om du havde skrevet noget forkert.
Så kunne han måske forklare det der hvis der var noget eller om du overhovedet havde skrevet noget forkert.

Håber du for det bedste ud af det<33

  • :), Pige, 14 år

Du kan give ham et opkald eller snak med ham om hvad du har gjort forkert, følser kan være rigtig svære men man skal lære sig selv og styre dem først, vis du forstår. jeg er en dreng på 16 år og jeg har en mega sød kæreste. Men nogen gange føler jeg også hun ikke virker til og være forelsket i mig længere. Men som unge som os vi overtænker rigtig meget om den person man godt kan li omkring om men gøre noget forkert eller den person ser en anden. Tag dig selv tid om og tænker over hvad du kun gøre og hvad der er bedst for dig selv. Vis han ikke vise noget form for interesse så er han ikke det være og holde på i længen. Du skal træffe dine egne valg og hvad du måske kunne startede ud med og sige til ham. At jeg er ked af vis jeg har gjort dig vred eller sårt, det var ikke min mening håber du vil forstå og jeg vil gerne lære dig bedre og kende. Drenge som os er rigtig bange for og blive forelsket for vi er bange for at vi kommer til og overtænke eller den person vil sår os. Så derfor passer vi rigtig
meget på vores følser for at vi ikke skal blive ramt. Giv ham noget tid og vis han ikke vil snak eller nogen form for kontakt. Så er det ikke det være og blive hængen på.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat