Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvordan ved jeg om jeg er forelsket?

Hej 11 årige pige her…

Jeg ved ik hvordan jeg ved om jeg er forelsket…

jeg har aldrig fået de der sommer fugle i maven

altså please help me

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hey. Udover sommerfugle kan man også tænke på personen hele tiden, eller måske have lyst til at kysse ham eller hende, eller savne personen. Jeg har hørt at når man er forelsket i en person ved man det og ja kan ikke stoppe med at smile når man ser personen og får sommerfugle i maven. Sommerfugle er når man bliver helt varm inden i eller det bare kribler og krabler eller du bare er mega mega glad lidt ligesom når du får en gave du har ønsket dig i lang tid eller skal prøve en forlystelse i Tivoli, hvis det giver mening.
Men det betyder nødvendigvis ikke altid at du er forelsket når du for sommerfugle i maven. For det kan man også få med ens veninder hvis man nu ikke havde set dem i lang tid og så ser dem så kan man faktisk også få sommerfugle i maven.
Håber mit svar hjalp lidt:)

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat