Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan ved jeg om han kan lide mig

Hej brevkassen

jeg er en pige i 7 klasse

som har en vildt god drenge ven

som jeg godt kan lide en smule.

Vi snakker sammen vær aften

men som gode venner.

Jeg har taget en masse test om

hvor vidt han kan lide mig,

men jeg tænkte på om i kunne hjælpe mig

med hvordan jeg finder ud af det.

på forhånd tak

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hejjjj😃jeg er en pige på 12
Jeg ved godt det er nået andet når man går i 7 jeg går i 5 så det kan godt vær at jeg ikke kan hjælpe mejet men skal prøve.
Nå men hvis du godt kan lide ham din ven så kender jeg lidt til det Jeg har også selv svært ved og sige det til ham men tror bare du skal springe ud i det og sige “jeg kan godt lide dig” så siger han måske “jeg kan også lide dig” så kan der jo blive nået imellem jer. Hvis du ikke ved hvordan du skal bringe det frem så kan du sige at der er nået du skal fortælle og at han ikke skal sige det til nogen.
Håber det hjalp😘❤️

  • Pige på 12, Pige, 12 år

Hej med dig. Hvis din ven, er en af dine rigtig gode venner, så tænker jeg det værste der kan ske er, at han siger han ikke lige har de samme følelser for dig. Spring dig ud i det, og sig det til ham som det er.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hvis han prøver at få dig til at grine, eller prøver at starte en samtale med dig, kan det godt være han er vild med dig, prøv at give ham nogle hints, og hvis han giver nogle tilbage er han vild med dig

Held og lykke

  • S, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat