Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan spørger man?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at kysse hende på kinden, bare sådan “hurtigt” hvis hun kigger på dig og smiler og sådan, så kys hende på munden og træk dig, kig hende i øjnene, hvis hun har lyst til mere vil hun enten kysse dig eller smile og kigge dig i øjnene. Gå langsomt frem. Og så når i har kysset i noget tid så prøv at kigge hende dybt i øjnene og sig “jeg elsker dig stadig” eller “jeg har savnet dig” og se hvad hun svarer, og når i så har gjordt det lidt tid (sådan over nogle dage/uger) så spørg hende, fx “jeg har ærligt savnet dig meget, jeg vidste ikke du betød/betyder så meget for mig, før det sluttede mellem os sidste gang. Jeg kan virkelig ikke leve uden dig, og jeg vil bare gerne have du bliver min (lille pause, måske), jeg elsker dig, og jeg mener det. Så det ville betyde alt, hvis jeg kan kalde dig “min pige” eller “min kæreste”, må jeg det? “

  • Pigeher, 13 år

Hej dreng 14 år

Jeg stod i den eksakt samme situation som dig for blot et år siden. Prøv eksempelvis: “hvordan vil du have det med, hvis vi kom sammen?”, det viser at du både er følsom, lidt genert, men at du også er fast besluttet på og det kan pigerne godt lide

  • Dreng 16 år, Dreng, 16 år

Hej dreng 14 år.
Det lyder som om i begge rigtig godt kan lide hinanden og gerne vil være sammen igen. og det lyder som en rigtig god idé at gøre noget andet ud af det en bare den helt Basic, piger kan godt lide at være specielle så.
Jeg synes at du måske skulle, snakke med hende et sted der har betydning for lige netop jer to (og selvfølgelig er det nok en bedre idé at være alene). Og hvad end du vælger at sige skal du bare sørge for det kommer fra hjertet og har betydning, jeg vil ikke sige det er ligemeget hvad du siger, men det behøver ikke være perfekt, prøv at kaste dig ud i det og se hvad der sker.
håber det var til lidt hjælp og håber du får det løst.

  • Juliesh, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat