Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan spørg jeg ham?

Hej, jeg er en pige på 13 år.

Jeg er vild med den her dreng og har været det i ret lang tid.

På skolen flirter vi nogle gange,

men jeg ved ikke om han syntes det skal være mere end flirt.

Hvordan ved jeg om han kan lide mig

og hvordan spørg jeg ham unden at gøre mig selv til grin.

(Da han også er en af mine gode venners fætter)

Venlig hilsen Den forelsket pige

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde dig. Det er virkelig fint du skriver herind så du kan få hjælp. Jeg forstår godt det kan være svært. ( også det med fætteren) men jeg har nogle ting / råd.
Måske du kunne spørge om han kunne tænke sig at mødes og snakke lidt sammen. Eller bare mødes og så kunne det være en åben mulighed for at fortælle det? Jeg kan godt forstå hvis det er svært at skulle fortælle andre hvad man føler … også fordi man ikke ved om det er de samme følelser han har for dig men … jeg synes du skal sige det. Jeg synes personligt det er bedst at sige det i stedet for at skrive det. Men dk kan også skrive det.
Heller Lykke

  • Havfruen 14, Pige, 14 år

Hej pige på 13 år.

Jeg kan godt forstå dig for kærlighed er en af de hårde ting. Men der er jo ikke noget man kan gøre ved det.

Men har nogle par tricks:
1. Skriv til ham på sms, snapchat, discord, o.s.v

2. Skriv til ham om han ville lege en leg. Vis han siger ja, Så skriver du “Okay slut sætningerne” . Så siger du ” I love tik” Så svarer han nok “tok.” Så siger du ” I love insta” Så siger han nok “gram”. Så kan du kører videre indtil du føler du er klar. Vis du så føler du klar skriv “I love you” Vis han så siger “tube” Så kan du ikke rigtigt gøre noget. Vis han skriver han også kan lide dig , så kan i jo blive kærester. Men vis han skriver han ikke kan lide dig så sig “Du skulle have sagt tube”. På den måde kan det ikke blive akavet.

3. Du kunne spørge ham om i skulle hænge ud. Og vis det gør godt og du føler at du kan sige det så sig direkte at du kan lide ham.

  • Sk, Pige, 11 år

Hej pige på 13. Jeg synes at du skal mærke helt efter om det kunne ødelægge noget mellem dig og din ven. Men du kunne måske prøve at give lidt udtryk for at du gerne vil mere som fx at flirte lidt mere end normalt og så se om du måske kan komme ind på emnet kærester som et lille hint til ham. Hvis han så ikk rigtig har den samme energi som dig er det måske bare en flirt som måske ikk rigtig kan blive mere… held og Lykke håber jeg kunne hjælpe❤️

  • Mig, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat