Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan slår jeg op med min kæreste?

Hej

Jeg ved ikke helt hvordan

jeg skal slå op med min kæreste

fordi jeg er bange for

hun spreder falske rygter.

Nogen tips?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg tror det bedste du kan gøre er at tage en snak med dem, og fortælle dem hvordan du har det, der kan være hun bliver sur, men så er det overstået.

Du kunne også snakke med nogle af dine venner, og fortælle dem hvordan du har det med hende.

  • Ano, Pige, 14 år

jeg synes at det er rigtig vigtigt at du siger det på en god måde og ansigt til ansigt det er sådan jeg selv ville have det bedst hvis jeg havde kæreste der ville slå op med mig du kan sige til hende “hendes navn jeg føler ikke det samme mere for dig og derfor vil jeg gerne slå op håber at du stadig vil være venner med mig og jeg vil gerne forklare det dybere hvis du har brug for det” hun vil nok blive ked af det til at starte med men du kan også sige at du gør det fordi d ikke har de samme følelser for hende længer og ikke vil holde hende for nar i et falsk forhold for så vil mange piger blive endnu mere kede af det hvis de fandt ud af at du har holdt dem for nar i et fake forhold sig også at du håber det bedste for hende i fremtiden og IKKE gør som min ex som kysset med andre piger for at få mig til at slå op det er vigtigt at du tager dig tid til også at høre på hende når hun er ked af det hvis hun har brug for det sig også at du ikke håber at det vil ødelægge jeres venskab for du vil være ked af at miste hende som ven så vær ærlig og tag dig tid til hende så vil jeg mene at du har gjort det på den bedste måde

  • mig, Pige, 19 år

Hej godt du skriver du skal sige det som det er og slå op med hende og så dem der tror på flakse rygter dem skal du ikke tage dig af for rigtige venner ville spørge dig først om det var rigtigt dem der taler grimt til dig eller tror på rygter de fortjener ikke dit slevskab dem skal du bare glemme

  • jd, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat