Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan skal man spørge?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløj!
Jeg står faktisk i præcis samme dilemma lige nu omkring en dreng fra min klasse. Mit råd til dig ville være, at du bare skal springe ud i det, hvis ikke du spørger er svaret altid nej jo.
Meeeeeeen.
Det ville jeg aldrig nogensinde selv gøre, så det ville være tarveligt bare at smide det lorte råd på dig!

Jeg vil give dig et råd, som jeg selv bruger meget hehe upsi.
Prøv at kom ind under huden på hende. (Det lyder mærkeligt i know, jeg uddyber nu!) Hvis i slet ikke snakker eller skriver sammen, så start med det. Byg et lille venskab, men ikke for stærkt, da hun så kan komme til at se dig som en ven. Find derefter ud af, hvordan det går i hendes kærlighedsliv; ser hun nogen lige pt? Er hun vild med nogen? Har hun en flirt? Osv. Osv.
Udfra det kan du samle små hints op og alt det der. Piger har også en tildens til at svare hurtigt og hele tiden skrive til dig om alt, hvis de godt vil dig. (Eller også er det kun mig..)

Jeg håber, at du kan bruge mit råd. Hvis du snakker med hende eller har brug for mere hjælp, så skriv endelig! Jeg vil med glæder hjælpe dig igennem dette, også sorgen når den kommer..

Mvh. Mig med samme problem HAHHA

(Btw; jeg kan mærke, at denne besked er blevet lidt lang, så jeg magter ikke rette den igennem for stavefejl eller komma fejl. Håber i kan bære over med mig!)

  • Den hjælpsomme fe, Pige, 14 år

Du skal spørger hende om du må komme hjem til hende.

  • Karl, Dreng, 10 år

Prøv at få hende et sted hen hvor ingen er og spørger hende om i skal være kærester.

  • Jørgen, 9 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat