Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan skal jeg sige til en homoseksuel at jeg er forelsket i vedkommende?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Jeg synes bare du skal fortælle det til ham, hvis du ikke kan gøre det direkte til ham så skriv det.

Ved godt det er skræmmende, tro mig har været i noget lignede, men det bliver en lettelse – Jeg kunne også godt lide en pige, og jeg kunne bare ikke få det sagt. Men til sidst var det for meget, og jeg endte med at sige det. Det blev en kæmpe lettelse, selvom hun ikke kunne lide mig mere end venner.
– Men hun var stolt af jeg sagde det, og vi er stadig venner. Og hvad er ikke federe end at kunne forblive venner, selvom at den ene har flere følelser for den anden end omvendt.

Så hvad kan gå galt? – Hvis han siger nej, er det bare ikke jer to, men det vil være fedt. Hvis han ikke har de samme følelser for dig som du har for ham, men at i kan forblive venner. Og hvem ved hvad der vil ske i fremtiden?

Men du kan kun finde ud af det, ved at sige dine følelser for ham

Held og lykke – hepper på dig <33
VH C

  • Fra C, Pige, 16 år

Hej
Du er virkelig sej, bare sig hvad du føler.. det lyder virkelig svært og jeg kender det.. Men man skal bar have det ud.. Bare skriv “du er virkelig sød <3” eller noget i den stil.. Så er det ude af hovedet og du kan enten få en sød flirt eller en god nats søvn hvor du ikke konstant skal tænke på det..
Det værste der kan ske er at han ikke føler det samme, men det er jo bare hans tab..

Jeg ved du kan 🙂

  • :), Dreng, 16 år

Hej
Jeg kan se hvad du mener, alle sådan nogle her situation er sære at være i,. og jeg ved præcis hvordan du har det! For det giver altid et “sus” i maven når man går forbi dem man elsker. og derfor synes jeg at du skal gøre noget ved dine følser, for hvis man ikke gøre noget ved PRÆCIS DINE følser så ender du med at fortyde det! og det kan jo godt være at du måske synes at det bliver lidt akavet his han siger “Nej”. men det er præcis det man ikke skal tænke på! for hvis man hvergang tænker på det, så kommer man ikke vidre med livet! og, Der er andre fisk i havet hvis denne gang ikke er din gang! så hør på mig “vend ikke hovdet mod fortiden vend hovdet mod fremtiden!” !!

  • Lilly, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat