Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvordan skal jeg sige det

Hej

 

jeg er rigtig forelsket i en pige fra min paralel klasse men jeg tror ikke at hun kan lide meg

 

hvad kan jeg måske sige til hende så hun begynder bedre at kunne lide mig

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes du skal spørge hende om hvad hun laver i sin fritid og sådan noget så når der er gået 1,5 måned så kan du måske sige at du har følelser for hende

  • Åkande, 13 år

Du skal have øjenkontakt med hende hele tiden, så får hun en mistanke. Derefter lave fortæl nogle jokes til hende. Giv hende opmærksomhed. Være sød imod hende, men hvis hun ikke svare dig hurtig eller siger noget om dig så ikke mist håbet. Der var nemlige en dreng der elskede mig men jeg fattede det ikke, jeg indså det da det var forsindt.

  • Håb, 15 år

Hej du! Jeg kan godt forstå at du gerne vil score den her pige! Jeg er selv en pige så her er hvad jeg ville falde for: start ned at blive lidt tættere venner med hende og det kan jo være lidt svært hvis hun ikke går i din klasse men prøv at være lidt sammen med hende i fritkvaterene! Hvis du bliver bedre venner og du er mere sammen med hende kan du jo spørge hende om hun vil hjem til dig eller omvendt! Hvis i så en dag kommer hjem til hindanen kan du jo sige til hende at du syndes at hun er sød og finde ud af om forelskelsen er gengældt! Ellers kan du jo spørge hende om i skal være kærester! Men husk at det er vigtigt at lære hende at kende og give hende tid til at lære dig af kende og ikke bare spørge hende med det samme! Hvis hun afviser sig så husk på at der er mange søde piger og måske er der jo også drenge

  • Problemhjælp, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat