Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan skal jeg sige det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg er en pige på 17, og mit bedste bud er at tage det med hård hand og bare sige det, man lever kun 1 gang, og det er trodst alt bedre at få et konkredt svar end at gå i det uvidste

  • Kamilla, 17 år

Aw hvor du sød ❤️😍
Ud fra det du skriver, virker det ret tydeligt at i begge kan li hinanden. Han kigger sikkert på dig, I håb om du også vil kigge tilbage ❤️. At han driller dig, lyder også som et tegn på han kan li dig. Jeg synes helt bestemt du skal kaste dig ud i det. 😊 Du kan jo starte med at spørger ham, om han har lyst til at komme hjem til dig, eller om du må komme hjem til ham. 😊 Se hvordan det går, lad vær med at forhaste det. Nyd tiden sammen🤗, og husk i har ikke travlt, gør ik noget du ikke føler lyst til, respekter hinanden, også tænker jeg det nok skal gå 😘😍❤️. Snak også om hvad i vil sige til venner og klassekammerater, på den måde undgår i begge, at der pludselig går falske rygter, altså hvis i finder sammen. I kan også vælge at holde det hemmeligt 🤫. Håber det lykkedes for dig. God sommer🌡️☀️ 🥰

  • A, Pige, 16 år

Hej det kan jeg godt forstå at du har svært ved
Men jeg synes en dag at i skal prøve at mødes så kan du måske få det sagt altså bare lige så stille
Og efter hvad du skriver tror jeg at du har en god chance
Hvis du så får et nej så skal du hvide at der findes mange andre drenge og i kan jo også bare blive venner
Du kan prøve at vise ham at du kan lide ham ved nogle gange at gå over til ham og spørge ham om noget om hans liv som fritidsinteresser, søskende eller hvad skal du i weekenden?
Bare lad ham snakke og vis interesse
Jeg håber at du kunne bruge det til noget held og lykke med ham
🧍‍♀️+🧍‍♂️💞 Håber for dig 💜💙
🤞🤞🤞

  • Anonym, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat