Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan skal jeg få kontakt med ham?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde pige! Kan sagtens forstå at du syntes det er svært, og du skal bare vide at vi alle enten har, eller kommer til at prøve det på et tidspunkt. Selvom det er nemmere sagt end gjort, så syntes jeg at det ville være så pisse sejt af dig at sige det til ham. Husk på at svaret er altid et nej hvis ikke man siger noget til ham😊 noget jeg har lært igennem mine MANGE crushes, er at det er en kæmpe lettelse. Jeg sagde det til mit sidste crush, og han kunne ikke lide mig tilbage.. selvom det var hårdt at høre, var det SÅ meget rarer efter og jeg kom meget hurtigere over ham. Når det så er sagt, kan jeg godt forstå at det er svært at sige. Så prøv derfor at start med de små ting som fx add ham på snap, hold øjenkontakt med ham og smil til ham på gangene. Hvis i nu kommer i gruppe arbejde sammen, så prøv at snak med ham og spørg ind til ham. Så tror jeg sgu ogs han falder for dig. Og hvis han ikke kan se hvor fantastisk du er… så er det hans tab. Husk det😉

  • En der har prøvet det samme, Pige, 15 år

Hvis han måske også kan li dig, tror jeg bare han vil blive rigtig glad for at du addede ham

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hey jeg er også en pige på 12. Og jeg syntes bare at du skal adde ham på snap. Hvad kan han gøre lave sjov med at du kan lide ham? Så er han ikke vær at græde over. Bare sig at du kan lide ham eller spørg ham om han kan lide nogen det har jeg brugt før. Og nu har den bedste kæreste jeg nogensinde kunne få. Bare gør det. Håber at han også kan lide dig og at det her hjalp

  • Pige der har prøvet det samme, Pige, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat