Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan skal jeg afvise ham?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er svært men det dummeste man kan gøre er at ignorere personen. Så bare sig det som det er og sig du gerne vil være hans tætte ven.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hej pige på 14
bare sig det lige ud for hvis du fortsætter det kan det udvikle sig og så kan han misforstå det meget hurtigt, så bare sig det lige ud men på en sød måde som fx jeg vil meget gerne være venner men ikke mere end det
(kommer fra egen erfaring)
hilsen slay gurl

  • slay gurl, Pige, 14 år

Hej
Jeg går også i 8. klasse og havde heller intet med kærester at gøre indtil jeg for nyligt skiftede skole. Der var en dreng som jeg begynde at skrive med men som jeg ikke havde nogen følelser for. Han skrev at han havde følelser for mig og om jeg ville være mere end venner. Jeg svarede meget enkelt: “Nej tak, jeg føler ikke på samme måde”. Jeg tror ikke man skal tænke så meget over hvad man svarer men mere at man fortæller sandheden. Håber det kan hjælpe dig lidt.
Vh. A

  • A, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat