Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan siger jeg det til hende?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Skriv da til hende, så er du ikke i the moment og bliver nervøs, så får du tid til at tænke over hvad du vil skrive. Ellers kan du på gangen eller i skolegården holde øjenkontakt med hende og smile til hende (elsker når drenge gør det)

  • Skrrt, Pige, 13 år

Halløj.
Jeg synes du skal overvinde din generthed. Hvis du godt kan lide hende pige skal du saftsuseme snakke med hende først. Mit råd er at tage kontakt til hende når det føles naturligt. Du kan fx. skrive til hende på et socialt medie eller snakke med en af dine venner om det, og måske få dem til at hjælpe dig lidt?
Hilsen den dejlige ostereje

  • en dejlig ostereje, Pige, 15 år

Du skulle nok bare sige det til hende det er tit mine venner får mig til at sige det få dem til andre piger men jeg er ligeglad med det og hvis hun siger at hun ikke gør det så har du jo prøvet det er ikke så slemt som man tror (hvis jeg staver dårligt er det fordi jeg er van til engelsk)

  • den der fyr der giver gode råd, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat