Brev

Hvordan siger jeg det til hende?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Skriv da til hende, så er du ikke i the moment og bliver nervøs, så får du tid til at tænke over hvad du vil skrive. Ellers kan du på gangen eller i skolegården holde øjenkontakt med hende og smile til hende (elsker når drenge gør det)

  • Skrrt, Pige, 13 år

Halløj.
Jeg synes du skal overvinde din generthed. Hvis du godt kan lide hende pige skal du saftsuseme snakke med hende først. Mit råd er at tage kontakt til hende når det føles naturligt. Du kan fx. skrive til hende på et socialt medie eller snakke med en af dine venner om det, og måske få dem til at hjælpe dig lidt?
Hilsen den dejlige ostereje

  • en dejlig ostereje, Pige, 15 år

Du skulle nok bare sige det til hende det er tit mine venner får mig til at sige det få dem til andre piger men jeg er ligeglad med det og hvis hun siger at hun ikke gør det så har du jo prøvet det er ikke så slemt som man tror (hvis jeg staver dårligt er det fordi jeg er van til engelsk)

  • den der fyr der giver gode råd, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere