Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan siger jeg det???

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du skal bare være ligeglad med hvad din veninde synes om ham;) Det er da helt okay du synes er er pæn

  • A, Pige, 15 år

Hej
Vær dig selv og stå ved hvad du mener/føler. Sig til hende at i virkelig er kærester, og hvis hun ikke tager det seriøst er hun ikke en særlig god veninde. Det kan være at du har flere venner (ikke fordi du skal skille dig af med hende), som du kan hænge ud med der nok er mere forstående… Bare stå ved hvad du selv mener og føler da det er vigtig i alle livets scenarier. Igen, hvis hun ikke er forstående og griner eller lignende, er det ikke dig eller din kæreste den er galt med, så er det fuldt ud hende der har et problem hun ikke har grund til at have.
Mvh. en dreng der er virkelig misundelig på at du er så heldig at have en kæreste ;-D

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hej Pige.
Det forstår jeg godt. Men du bliver nød til at stoppe med at bagtale ham nu. Tænk hvor ked af det du ville blive hvis han talte med sine venner om hvor grim og mega kikset du er! Hvis du ikke kan få dig selv til at sige det til hende face to face så må du jo skrive det på snap. Det er din venindes problem hvis hun ikke forstår at du er rigtig glad for ham. Havsådanengoddag!

  • Havsådanengoddag, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat