Brev

Hvordan scorer man?

Jeg har hørt, at man skal være sig selv for at score,
men når jeg prøver det i virkeligheden, er det aldrig godt nok.

Jeg har aldrig haft en kæreste, og lige pt føler jeg,
at jeg nok heller aldrig får en.

Så hvad er det piger bedst kan lide ved en dreng?
Og er det vigtigste hvordan han ser ud?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Altså jeg er selv 13 og jeg ved at mange af mine veninders grunde til ikke og få en kæreste er, at de ikke vil endnu, men først senere<33

  • Anonym pige, Pige, 13 år
Svar

Hey du er kun 13, du hsr hele livet til at finde en. Jeg havde først min første da jeg var 14 1/2. Vi mødte hinanden og der var bare ligesom en gnist (så og sige) vi flirtede i et par uger, og så skete det bare lige så stille. Vær sød, vær dig selv. Gå ikke efter alle de pæne og populære piger, de har rigeligt at vælge imellem og de plejer at være ret ligeglade med drenge. Find en med en personlighed der matcher din.

  • LilleHjælper123, Dreng, 15 år
Svar

Vær dig selv. Så finder du den rette på et tidspunkt.

  • Anonym, Pige, 13 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere