Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan kysser man

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tak, han er en del ældre end mig og han har snakket om nogle han har været sammen med før så ved det ik er hans første

  • Hende der skrev brevet, Pige, 14 år

min første gang var faktisk heller ikke for så langtid siden og havde prøvet det mange gange (han er 17 jeg er 13) men når det kommer til stykket og du føler dig klar er det ikke svært overhovedet. Det var som om jeg ikke tænkte over det men bare gjorde det. Det virkede for mig, har kun hørt godt fra det kys 😉 du skal bare slet ikke bruge for meget tunge men mere læber synes jeg. Men så skal du nok heller ikke være for frembrusende. Men bare lade det komme stille roligt og se hvordan han reagere også prøv bare at bruge samme metode som ham. Så får han jo hvad han selv giver 🙂

  • den måske lidt tidelige pige, Pige, 13 år

Jeg tænker at det kunne være en god ide hvis du skriver til ham at du ikke har prøvet det før og at du er nervøs ved det, jeg er sikker på at han nok skal hjælpe dig igennem det så du får en dejlig oplevelse

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat