Brev

Hvordan kunne du gøre det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde
En rigtig veninde ville aldrig tage en dreng man er forelsket i. Det er pisse tarveligt af hende, så du burde virkelig droppe hende. Ægte veninder gør ikke sådan noget. Kend din værdi og få dig en ny veninde.

Kys fra mig<3

  • L, Pige, 22 år

Hej pige på 13.

Det er jeg ked af at høre, men jeg kan ikke se at din veninde har gjort noget forkert andet end at fortælle dig at hun ikke ville prøve på noget med ham.

Når du fortalte det til hende så giver det dig ikke ejerskab over drengen eller førsteret. For i er ikke kærester og selvom i var så er det ikke personen der tager drengen der er en bitch men drengen fordi HAN er i et forhold. Nu var han jo ikke i et forhold og derfor har han ikke gjort noget forkert.

Men det er noget helt andet når din veninde lader som om hun ikke vil gøre noget ved sin forelskelse men gør det alligevel. Det har du ret til at være sur over.

Det er virkelig en frygtelig situation, og jeg kan sagtens se at du OVERHOVEDET ikke har lyst til at se hende igen. Det behøver du heller ikke, du bestemmer over hvem du er venner med og hvis du ikke kan se hende i øjnene uden at føle et had så skal du selvfølgelig finde en anden.

Du siger at hun ofte skifter kærester? Så kunne du måske udnytte det, når hun dropper ham drengen;)? Så er han jo ledig.

Hav det godt!

  • Ekks, Pige, 16 år

Hej😀
Det lyder som om du er havnet i lidt af en knibe. Din veninde har vist problemer med at holde løfter og respekter nok heller ikke sine venners følelser
Men vist hun skifter kærester tit skal du bare slå til når hun dropper ham. Vær der så for ham, trøst ham og vent en måned eller to
Håber jeg hjalp

  • 👍, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat