Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvordan kommer man vidre

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,
jeg har lidt samme problem, bare med en dreng (jeg er en pige). Jeg ved enlig heller ik hvad jeg skal gøre. men siger bare til mig selv at det ikke vil fungere lige nu. Så kan det jo være det går over..? 🙂

  • a n o n y m, 13 år

Kære 15 årig dreng jeg har haft det på sammen måde med en dreng fra min klasse jeg selv er en pige og det kan være svært hvis man har følelser for personen jeg havde også svært ved det jeg gjorde det at snakkede med min forældre eller lidt ignorerede personen lidt jeg sagde hej og sådan men jeg tænkte ikke på det jeg tænke så må det komme en anden gang håber det kommer til at gå bedre

  • As, 15 år

hun er bare dum at hun vil ik være sammen med dig. Hun hved ik hvor sej du engelige er. Bare ignorere hende, det skette også for mig men så fandt jeg ud af at hun vil bare have opmærksomhed.

  • lil D, Dreng, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat