Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan kommer man sig over en flirt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hvis i har været sammen i 6 måneder lyder det som om i kender hindanden ret godt, så jeg synes du skal spørge ham om i ikke skal være kærester. Især når du ved at han godt kan lide ham.

  • ja, Dreng, 14 år

Hey 🌺! Bare fortæl ham hvordan det er, lad være med at droppe ham uden en forklaring. Når han har fået det at vide så tænk på dig selv og prøv at undgå ham lidt.

– Knus

  • Blbg, Pige, 23 år

I er tydeligvis meget tætte så bare spørg om i skal være kærester. Han har det på samme måde ellers havde I ikke været på den måde i 6 måneder.

  • Emil, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat