Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan kommer jeg videre?

Jeg har i over et år kunne lide den her dreng,

men nu vil jeg gerne komme over ham.

Han har givet mig så mange falske forhåbninger før,

men nu er det rimelig tydeligt

at han ikke kan lide mig overhovedet.

Nogle tips til hvordan jeg kommer videre?

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

rebound sex

  • emil, Dreng, 16 år

Hej søde,
Det jeg ked af at høre. Det svært at være forelsket, og blive stillet falske forhåbninger i sigte. Du fortjener afgjort bedre end det.

Jeg ved hvad du føler, og hvor svært det er lige nu. Det første jeg kan sige til dig er, det skal nok blive bedre, du skal nok komme dig over ham.

De gange det er sket i min omgangskreds, der har vi veninder været der for hinanden. Det du har brug for er bare en god veninde, som vil lytte til dig. En du kan tale ud med. Bare det at komme af med det hele, det hjælper rigtig meget.

Næste skridt er at cutte alt kontakt. Fjern og bloker ham fra alle de steder i har haft kontakt. Så du ikke risikerer at i kommer i kontakt med hinanden igen.

Det næste du kan gøre, er en smagssag, men hvis det føles rigtigt for dig. Så fjern og smid alt du måtte have, der minder dig om ham. Her tænker jeg billeder af jer to, hvis du har nogen. Ting han måske har givet dig, ting du har lavet. Har du skrevet om ham i en dagbog, så lad det stå, som en lektion.

Hvad angår dagbog.
Hvis du skriver i sådan en, så skriv om hvad der er sket, hvad følelser der går igennem dig, hvordan du har det osv. Så det netop kan være en påmindelse til dig selv i fremtiden, om at passe på dig selv.

Nu ved jeg ikke om du har konfronteret ham, eller om du har lyst til det. Men skulle du efter at have talt med din veninde, fjernet evt. minder osv. føle et behov for at sige hvad du synes om ham.

Så har du to valg:
1. Gøre det for at komme af med det, men måske fortryde dine ord senere.

2. Lad vær med at gøre det, fordi du en bedre person end ham, og ikke vil synke ned på hans niveau.

Personligt synes jeg du skal vælge 2.

Har du ikke nogen du kan tale med, om det en veninde, en voksen, som en du stoler på. Så husk du altid kan ringe til børnetelefonen. Nogle gange kan det virkelig også hjælpe, at tale med en fremmed, fordi man kan sige hvad man virkelig føler og mener, uden frygt for at det kommer videre til andre.

Alt held og lykke søde.
Du fortjener bedre, store kram fra mig

  • A, Pige, 22 år

Kære pige på 16
Jeg tror vi alle har haft den følelse.
Jeg ville begynde at hænge ud med andre i klassen/skolen
Så viser du ham du ikke er intra i ham længere
Mvh. den uperfekte

  • Den uperfekte, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat