Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan kommer jeg ud til mine forældre??

Hej jeg er en pige på 12 år og jeg er biseksuel

og hved ikke hvordan jeg skal komme ud til mine forældre

Jeg er bange for hvordan de vil tage det

men har brug for at komme ud til nogen med det

lige nu er det kun min kusine der ved det

og ved at jeg har en kæreste

og jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre

kan i hjælpe mig??

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år
Jeg forstår din situation, og mit råd er at finde et godt tidspunkt, tage en dyp indånding, en tår vand og sæt dig ned og fortæl det til dine forældre. Hvis de ikke accepterer det, så spørger hvorfor. Spørger specifikt om hvad det er der gør at det ikke er okay for dem at være Bi. Det betyder jo ikke at du er en anden person end du var i går og/eller at du nu har forandret dig helt til en anden person, for du er jo stadig dig, og dig skal dine forældre nok acceptere. Du skal være dig selv og gøre det på din måde. Min søster er bi, og jeg var den eneste der vidste det. Hun var så nervøs for at fortælle det til vores forældre, men det gik helt fint og der var ingenting at være nervøs, bange eller bekymret for. Vær dig selv og gør det på din egen måde. Hav det godt! KH. miiig <3

  • halløjsovs :), Pige, 12 år

Gør noget vildt, tag en kappe på hvor der står jeg er biseksuel eller skriv en sang og syng for dem, en der handler om at du er bi. Sådan, så de ikke er i tvivl. Men gør det kun hvis du vil, gør det på din egen måde. Du er så sej<33 Som de andre har sagt gør det på din egen måde :). Som du har sagt, "vil du gerne sige det" så sig det, og vær ærlig det bliver kun være hvis du går med det selv. Du behøver ikke at tale med dine forældre først du må også tale med andre før dem. Måske en god ven, familie eller andet. Held og lykke! m.v.h ………

  • her kommer jeg!, Pige, 12 år

Jeg syns at du bare skal gøre det på din egen måde, og mærk efter hvad du synes føles bedst. Gå efter mavefornemmelsen 😉

  • Håber jeg er til hjælp!, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat