Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvordan kommer jeg over ham?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg er ked af at hører om din situation.
Jeg har været i flere forhold nu og er kommet ud af flere forhold, og jeg har haft de samme følelser som du går rundt med. Jeg synes det er rigtig flot at du i din alder kan se indad og erkende, at du ikke ønsker at finde sammen med ham igen.
Det vil være svært i starten, men det er vigtigt at du husker at det er normalt at du har det sådan. Og i stedet for at det piner dig, så giv dig selv lov til at være ked af det. I har sikkert en masse minder sammen og han har været en vigtig del af det liv i den periode i var sammen. Tillad dig selv at være ked af det også måske tænke lidt over hvorfor det faktisk gik galt så du kan lære af det til dit næste forhold.
Med tiden bliver det bedre – tro mig.
Jeg ønsker dig alt det bedste.

  • Anonym, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat