Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan kommer jeg over følelser for ven?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Jeg ville sige snak med nogen om det du er trygge ved. Og mærk efter i maven. Det kommer du længst med!

Kh mig❤️❤️

  • S, Pige, 11 år

Hej pige 17 år

Hvis det er rigtigt og der er god kemi, så er det synd, at det aldrig bliver til noget. Hvis det er forelskelse vil det blive til noget lige meget hvad, så mit råd er bare at nyde det og være glad for han er så sød. Måske har han det på samme måde.

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej søde,
Det rigtig svært med følelser, man er sjældent selv herre over det. Du lyder ret indstillet på ikke at vil have noget forhold med ham, men det lyder også meget som om at det kun er fordi du ikke vil miste det i har sammen som gruppe, men hvad nu hvis det sagtens kan gå?

Det en risiko at løbe ja, men nogle gange skal man følge sit hjerte, ved du hvordan han har det med dig? Hvor meget ses i privat, altså hvor det bare er jer? Skriver i sammen dagligt? Hvis ja, hvordan er kommunikationen så? Er det sådan at I siger godmorgen og godnat til hinanden?

Spørg fordi nu mere i omgås hinanden, nu svære bliver det for dig, at komme sig over dine følelser, for nu svære er det at distrahere sig selv. Hvilket er det du må gøre. Nu mere i omgås, nu mere er du nok nødt til at lukke af for ham, ignorere hans beskeder, ikke ses osv. Men er det nu også fair overfor ham, hvis han ikke aner hvad der sker? Nu mere du skubber ham væk, nu større er risikoen for, at du mister ham som ven. Så i sidste ende kan du faktisk stå i en situation, hvor det går udover gruppe, uanset hvad du vælger.

Hvis han ikke viser tegn på interesse i dig, så er det hele en smule lettere, men risikoen er det stadigvæk. En ting du kan gøre for at tænke mindre på ham, er evt. At skrive med andre drenge, er der andre du måske kunne have et crush på? Måske det kan være en løsning.

Jeg vil slutte af med at fortælle, at jeg har en veninde, som også et I en vennegruppe, hvor en af drengene blev forelsket i hende. Hun blev ved med at afvise ham, fordi hun som dig, ikke ønskede at ødelægge gruppen. Han blev dog ved med at insistere, og til sit gav hun efter, og sagde ja til at date ham. I dag er de kærester på 5 år, og bor sammen, og det ikke gået udover deres vennegruppe. Så det kan lade sig gøre søde. Alt held og lykke 😊

  • Anonym, Pige, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat