Brev

Hvordan kan jeg starte en samtale, uden det bliver det samme gang på gang?

Hej,

jeg er en pige på 13 år..
jeg skriver med den her dreng fra min skole,
vi kommer måske flirts, men jeg står nu i et problem..

jeg ved ikke hvordan jeg kan starte en samtale,
uden den bliver brugt hver gang jeg skal skrive med ham,

har i nogen ide’er?

please hjælp!!

mvh. miig

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Start en samtale om et emne, som i kan snakke længe om… det kan være hvad som helst… ellers er det altid en god ting at skrive helt uforudsigelige beskeder. Så ville han nemlig blive interesseret. For jeg siger det blot til dig; hvis du begynder at spørge ham hvordan det går, hvad hans yndlingsfarve er eller noget helt andet i den dur, ville han desværre nok miste interessen…

Håber at du kan bruge det til noget

  • Asger, Dreng, 13 år
Svar

Skriv om i ikke kan mødes en dag og snakke sammen det har jeg gjordt man gange held og lykke

  • Mia, Pige, 14 år
Svar

Hey, jeg er også 13 og har selv stået i samme situation. Selvom det ikke er så normalt snakkede vi om at spille nogle spil sammen (online spil som fx. Fortnite) så vi får snakket sammen. Du kan også spørge om han har lyst til at mødes og se en film. Eller spørge hvad hans stjernetegn er og finde nogle sjove ting der passer/kendetegner hans stjernetegn.😊

Jeg håber mit svar gavner dig og held og lykke! Håber det går godt mellem jer og du muligvis allerede har løst det 😉

  • Jk, Pige, 13 år
Svar
Skriv ikke dit rigtige navn eller email her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere