Brev

Hvordan kan jeg starte en samtale, uden det bliver det samme gang på gang?

Hej,

jeg er en pige på 13 år..
jeg skriver med den her dreng fra min skole,
vi kommer måske flirts, men jeg står nu i et problem..

jeg ved ikke hvordan jeg kan starte en samtale,
uden den bliver brugt hver gang jeg skal skrive med ham,

har i nogen ide’er?

please hjælp!!

mvh. miig

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Skriv om i ikke kan mødes en dag og snakke sammen det har jeg gjordt man gange held og lykke

  • Mia, Pige, 14 år

Hey, jeg er også 13 og har selv stået i samme situation. Selvom det ikke er så normalt snakkede vi om at spille nogle spil sammen (online spil som fx. Fortnite) så vi får snakket sammen. Du kan også spørge om han har lyst til at mødes og se en film. Eller spørge hvad hans stjernetegn er og finde nogle sjove ting der passer/kendetegner hans stjernetegn.😊

Jeg håber mit svar gavner dig og held og lykke! Håber det går godt mellem jer og du muligvis allerede har løst det 😉

  • Jk, Pige, 13 år

Hej.

Jeg husker det problem som det var i går.
Jeg var personlig den mest stille person i min klasse, men af en eller anden grund var samtaler med mig åbenbart aldrig kedelige eller akavet.
Du skal entlig bare være dig selv, tro mig, bare vær dig selv. Det er det du når længst med.
Start med hvad du kan lide af film, hvad høre du af musik, hverdan er dine forældre og hvem liger du mest, snak om læktierne, hvilje fag I er gode til… tro mig, der vil komme helt fantastiske samtaler om igennem de her emner!! you go girl! jeg tror på dig!

  • trina, Pige, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere