Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan kan jeg score en fra 8 klasse?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg synes du skal prøve at tage det næste skridt. Måske kunne du ja, virke lidt mere interesseret i ham. Du kunne måske når i mødes i skolen sige noget mere “hey ” eller “hej”. Måske kunne du prøve at smile til ham/flirte lidt nogle gange. Du kunne spørge ind til ham og se om i har fælles interesser. Måske kunne du skrive/snappe med ham lidt mere. Hvis du finder ud af at i har en fælles interesse (Det kunne være at spille musik, se specielle film, svømme eller at i kan lide varm kakao (hi). Hvert fald hvis i finder en fælles interesse, kan du invitere ham ud og lave det eller bare gå en tur og tale. Måske kunne du give ham en lille gave. Prøv at vise at du kan lide ham uden at sige det.

Min storesøster har sagt, at da hun gik i 7. var alle også forelsket i “ham” fra 8… Alle kunne lide ham, også hende. Det føltes som om han var den eneste. Hun ville vildt gerne være kærester med ham, men det endte med at han var vild med en anden. Og de blev K. Hun var så ked af det og troede at han var den eneste dreng hun ville kunne lide. Og at hun ikke ville have andre end ham. Men hun lærte senere at det var løgn. Hun har haft 3 kærester siden da og nu har hun en det er langt bedre siger hun.

Så ja ” Der er mange fisk i havet” også selvom man somme tider har en fisk man hellere vil have end andre, har du et langt liv og der vil svømme SÅ mange fisk forbi som er mindst ligeså god som ham.

Held og lykke fra mig!
Jeg hepper på dig herfra:)

K.H <33

  • Roser er røde, violer er blå jeg hjælper både store og små :-), Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat