Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan kan jeg score en fra 8 klasse?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa!

Du siger det åbenbart var dig der havde ignoreret ham. Det kan meget vel være, men det ikke altid man ligger mærke til, man ignorere en, eller virker mere “ligeglad” når man snakker med nogen.
Måske begynd at snakke med ham igen, sådan “hey” også start en samtale op.
Du kan evt. Spørg om:
“Hvordan har din dag været”
“Hvad skal du lave i dag?”
“Hvordan går det?”
“Hvad laver du så lige nu?”

Hans mening med at nogle fra 7 klasse ikke kan være interessante er hans mening, og det skal der være plads til. MEN! Det er dit valg om du vil prøve at ændre det! (;

Håber du kan bruge mit svar!

  • Pige på 13 år, Pige, 13 år

Hej du!

Nu taler jeg af erfaring. Da jeg startede i 7. klasse for snart 6 år siden, fik jeg det vildeste crush på en af dem fra 8., og tro mig, det var ikke nemt. Han var den mest eftertragtede dreng på hele 8. årgang, og han var udskolingens lækreste – i følge flere piger, inklusiv mig selv.
En dag vi havde aktivitetsdag og skulle blandes på tværs af klasser og årgange, blev jeg sat i “gruppe” med ham og jeg var mega glad, for nu havde jeg jo chancen for at snakke med ham. Selvom jeg ikke rigtig turde og ikke vidste hvordan jeg skulle gøre det, gjorde jeg det alligevel og det endte godt. Efterfølgende blev vi venner på Facebook og skrev lidt frem og tilbage derover, og endte så med at blive venner på snapchat. Vi snappede frem og tilbage og nogle dage ignorerede jeg ham og nogle dage ham mig (de dage var klart de hårdeste), og det endte med at vi, i slutningen af skoleåret mødtes og havde vores første “date”. Sommerferien kom og han var væk hele ferien, så vi snappede og skrev kun, men da vi startede i skole igen efter sommerferien, mødtes vi, lidt diskret da der ikke lige var nogen der skulle se os, ret ofte, og han endte faktisk med at blive mit første rigtige kys, min første og eneste kæreste – og var tæt på at blive min første gang. Vi blev kærester, og var faktisk kærester i 8 måneder ca. indtil vi blev enige om at stoppe det, fordi det var ikke fungerede af forskellige årsager, bl.a. at det blev for offentligt på skolen, fordi vi ikke rigtig kunne holde os fra hinanden og det blev for meget og at han droppede sin fodboldtræning (som han spillede på højt plan) for at være sammen med mig.

Min pointe er, jeg troede aldrig jeg ville “score” ham fra 8., når jeg selv gik i 7. og året efter var vi kærester, så det kan godt lade sig gøre. Og eftersom han tilføjede dig først, synes jeg du skal give det en chance. Prøv eventuelt bare at skrive til ham og se hvad der sker. Jeg tror, og er overbevist om, at du kommer til at fortryde det hvis du ikke forsøger.

Håber på det bedste for dig, og håber min succeshistorie kan give lidt motivation til at give det et forsøg.

  • Altid til tjeneste, Pige, 18 år

Hej!
Jeg synes du skal prøve at tage det næste skridt. Måske kunne du ja, virke lidt mere interesseret i ham. Du kunne måske når i mødes i skolen sige noget mere “hey ” eller “hej”. Måske kunne du prøve at smile til ham/flirte lidt nogle gange. Du kunne spørge ind til ham og se om i har fælles interesser. Måske kunne du skrive/snappe med ham lidt mere. Hvis du finder ud af at i har en fælles interesse (Det kunne være at spille musik, se specielle film, svømme eller at i kan lide varm kakao (hi). Hvert fald hvis i finder en fælles interesse, kan du invitere ham ud og lave det eller bare gå en tur og tale. Måske kunne du give ham en lille gave. Prøv at vise at du kan lide ham uden at sige det.

Min storesøster har sagt, at da hun gik i 7. var alle også forelsket i “ham” fra 8… Alle kunne lide ham, også hende. Det føltes som om han var den eneste. Hun ville vildt gerne være kærester med ham, men det endte med at han var vild med en anden. Og de blev K. Hun var så ked af det og troede at han var den eneste dreng hun ville kunne lide. Og at hun ikke ville have andre end ham. Men hun lærte senere at det var løgn. Hun har haft 3 kærester siden da og nu har hun en det er langt bedre siger hun.

Så ja ” Der er mange fisk i havet” også selvom man somme tider har en fisk man hellere vil have end andre, har du et langt liv og der vil svømme SÅ mange fisk forbi som er mindst ligeså god som ham.

Held og lykke fra mig!
Jeg hepper på dig herfra:)

K.H <33

  • Roser er røde, violer er blå jeg hjælper både store og små :-), Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat