Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan kan jeg få hans opmærksomhed?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej . Jeg har selv haft det sådan. På det tidspunkt kunne jeg virkelig godt lide ham. Jeg er selv også genert .. men jeg snakkede med mine veninder om ham . Så lige pludselig skrev jeg til ham om vi ikke kunne finde en dag at være sammen. Han skrev så ja det kunne vi da godt . Så mit råd er bare snak lidt mere med ham eller skriv og vis du har lyst så spørg ham om i skal finde en dag at være sammen. Jeg ved godt at det er svært men bare prøv😊

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat