Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan invitere man en dreng ud?

Hej

jeg er en 15 årig pige
der har det største crush på den sødeste 16 årige dreng.

Jeg vil vildtt gerne invitere ham ud og lave noget hyggeligt og sjovt,
men hvordan gør man så det?

Er normalt ikke rigtig genert og det er han heller ikke.
Jeg har aldrig rigtig prøvet det med at være på en ”date”.

Så mit problem er:
Hvordaaaan invirere jeg ham ud?

kh den forelskede pige

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Jeg kender godt følelsen af at det kan være svært at finde ud af hvad man skal sige, men Bare prøv og spørg om han ikke har lyst til at være sammen en dag. Fx spørg om han ikke kunne have lyst til at se en film eller om han kunne have lyst til at komme med ud og stå på skøjter. Nu ved jeg jo ikke lige om du syntes om det kunne være sjovt. Hvis han også kan lide dig skal han nok sige ja

  • En pige, Pige, 12 år

Jeg er selv en sekstenårig dreng. Jeg ville helt sikkert sige ja til at gå I biografen, eller bare tage hjem til dig for en eftermiddag. Du burde spørge ham på et tidspunkt hvor Han ikke er sammen med nogen, da det godt kan blive pinligt for ham.

Håber det hjælper.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Altså, nu skal du da bare høre her, min fine ven.

Jeg syntes da bare du skal prøve ad, så må du jo se. Du har intet og miste og alt at få ved at spørge – så simpelt er det. Og jeg ved sagtens hvor svært det kan være, men tag det roligt fordi der er mange måder at spørge på og du må vælge den, som du syntes passer bedst.

Det er lidt ligemeget om du har været på date før, det er bare om erfaring. Glem dog det og find på noget sjovt ment unikt at lave. Måske lave noget med sammen i køkkenet og se hvor galt det kan gå! Eller bare se en film inde i stuen – der er mange, mange forskellige måder at gøre det på.

Så jeg syntes da bare, at du skal begive dig ud i det. Jeg ved det kan være svært, men, tag det fra en førstehåndskilde – du kommer til at fortryde det, hvis du ikke gør det!!

Mvh.
JG.

  • JG, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat