Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan friendzoner man en?

Hej jeg er en pige på 13.

En af mine pige (gay)

bliver ved med at flirte med mig (gay).

Hvad skal jeg gøre.

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hvis i er meget gode venner skal du måske være forsigtig så det ikke bliver for akavet mellem jer. Lad være at sige det. Måske har du misforstået det. Prøv bare at vis hende at i er venner og ikke mere gennem små handlinger.

mus <,3

  • Anonym, nonbinær, 16 år

Hej pige på 13 år.

Det kan være en god idé at spørge din veninde om hun flirter bevidst, eller om det bare er ment på en kærlig veninde måde, for hvis du får spurgt om det så er der ikke flere forvirringer omkring jer.

Hvis hun så har flirtet, så få snakket stille og roligt om det samme, om at du ikke har det på samme måde, men at du gerne vil blive ved med at være venner.
#N

Kh

  • Anonym, Pige, 17 år

Hvis jeg var dig ville jeg give hints, for at vise du ikke kan lide hende på den måde, fx. snakke til hende om andre som du synes er lækre.

  • Solen#, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat