Brev

Hvordan for jeg mig en kæreste :/ nogen råd

Hej 😀

 

jeg er en 14 årig dreng og jeg har ALDRIG haft en kæreste :/ jeg ved bare ikke hvordan jeg skal få en kæreste 😛

 

Nogen gode råd?

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har haft det samme problem. Mit råd er at vente på den helt rigtige og se om hun føler det samme for dig. Vis personen ikke føler det samme for dig er hun ikke den rigtige.

  • Anonynmo, Dreng, 11 år

Hvis du skal finde den rigtig må det ikke være en der er let at få fat på, og når du nu skal (score) så vær naturlig det er mit råd og det har virket for mig jeg har en dejlig søde kæreste nu 😀

  • Anonymous, Dreng, 14 år

Du har måske ideen med at du SKAL have en kæreste eller at det er cool fordi mange af dine venner måske har en. Men bare lad det komme naturligt. Jeg kan godt huske jeg også var helt opsat på at få en kæreste da jeg var 14, men rolig. Det kommer. Så bare slap af 🙂

  • Yasis, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat