Brev

Hvordan føles kærlighed

Hej

jeg er en dreng på 15 år og jeg gad godt vide hvordan kærlighed føles eller hvordan det føles når man har følelser for en anden person

da jeg ligesom ikke syndes at jeg rigtig kan lide nogen

og om det er mærkeligt ikke at havde kunne lide nogen endnu.

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej

Her for nyligt blev jeg for første gang rigtig forelsket. Jeg troede at jeg havde været det før, men det var ingenting i forhold til dette. Hver gang jeg så hans dejlige smil, begyndte jeg automatisk selv at smile. Det mindste han sagde fik mig til at grine. Når jeg ikke havde set ham i lang tid, eller vidste at jeg snart skulle se ham, så fik jeg helt ondt i maven. Selvom han ikke er den pæneste, så blev han pænere og pænere, jo mere jeg lærte ham at kende.

Jeg savner ham! Nu tager han på efterskole og jeg har besluttet mig for at lade ham være dette år, så kan det være at jeg tager kontakt til ham igen efter. Dét gør helt ondt i maven. At give slip.

Hilsen en pige på 14.

PS. Det er helt normalt ikke at kunne lide nogen. Jeg kender mange som bare har en kæreste, for at have en kæreste og ikke for selve personens skyld. Held og lykke med at finde kærligheden.

  • A, Pige, 14 år

Eftersom andre svar til dit opslag ser gode nok ud vil jeg bare komme med en lille tilføjelse
Nogle mennesker bliver ikke rigtig nogensinde forelsket i nogen. Det er 100% normalt men det kan selvfølgelig bare være at du ikke har mødt nogen du synes om på den måde endnu ¯\_(ツ)_/¯

  • Mitsuhh, Pige, 13 år

bare for at sige det, skal man ikke have en kæreste for at være glad ps forsår dig så meget

  • pigen på 12, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat