Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hvordan flirter man?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år, det er et svært spørgsmål da der er mange måder at flirte på og den rigtige måde er forskellige fra person til person. Ift. det du har styr på i forvejen f.eks grine af deres jokes kan du kombinere det med et dask på armen, mange måder at flirte på kan kombineres. Flirtning kommer naturligt med årene og det skal ikke være et stort dilemma i din alder. Når du bliver ældre ville du også lægge mærke til flirtning fra den anden person og du skal tage situation lidt som det kommer, om det er et dask på armen, grine af deres jokes, sætte dig tættere på dem eller holde øjenkontakt. Ingen stress det skal nok komme og det vigtigste er at du føler dig komfortabel og naturlig ved det.
Hilsen to piger på 17.

  • I og A., Pige, 17 år

Hej pige på 13 år, jeg er selv en ret af faren pige på 15 og syntes at jeg har nogle gode råd; spil kostbar, altid, vis den mindste smule interesse og så forsvinder alle drengene med det samme, tro mig bare spil kostbar og så kommer du til at sejle i drenge in no time

  • P., Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat