Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan flirter man med en pige?!?!?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

heyy, okay så første step er mere hvad man ikke skal gøre. som er bare at spørge om alder, by, hvad laver du 24/7 osv.

En anden ting er at vi godt kan lide humor, men det behøver ikke være sådan tryharder. man hvis du ser en chance for at skrive noget sjovt, bare tag den.

Det varierer meget fra pige til pige hvordan vi skriver, så se hvordan hun er, og mimik hende. Du ved nogen bruger kiksede emojis, nogen er mere kolde, nogen kan tage en joke over besked, andre har svære ved det.. du finder ud af det!

  • mhm, Pige, 15 år

hej dreng på 16.
altså hvis jeg var pigen vil jeg bare være sød ved hende skrive til hende, men aldrig vær led ved hende selvom du mener det godt fordi det gør pigen(eller ihvertfald mig) forvirret og ikke ved om du kan lide hende eller om du hader hende. så bare vær sød ved hende snap med hende og bare vær dig selv.

  • pige på 14, Pige, 14 år

Bare bliv venner med hende først gå over til hende og kommenter hendes fx trøje med logoet på en serie hun kan lide hvis du ikke har set den så spørg hvad den handler om og hvis du har så snak om det

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat