Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan finder man en pige og scorer hende?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa
Jeg har det på samme måde, jeg kan også godt tænke mig en kæreste. Der er bare ikke nogen drenge fra min skole som interesserer mig.

Men hvis/når du finder en pige du har et godt øje til så skal du lade hende vide at du godt kan lide hende. Vær sød og ligeglad med hvad andre tænker.

Det med biografen er det nok bedst at se en romantisk film. Du kan jo også spørge pigen hvad hun helst vil. Det er også rigtig hyggeligt at tage på café. Og det er rigtig vigtigt at i kommer hjem til hinanden og hilser på hinandens familie. Det med varsling er meget forskelligt. Men på den første date er det da meget dejligt hvis drengen betaler;)

Nej du skal ikke vente til dine bumser er væk. Pigen skal kunne lide dig for den du er.

Piger eeelsker når drenge er høje. Kæmpe plus. Syntes jeg ihvertfald;)

Ikke sig scorereplikker. Men et godt fif er hvis hun fryser så giv hende din jakke. Og hun vil GERNE låne dine hoodies eller sweatshirts;)

Jeg håber det hjalp. Du virker sød

  • 😘😍, Pige, 15 år

Hej dreng på 14.
Min veninde og jeg synes at du måske skulle finde piger på de sociale medier, og så stille og roligt få kontakt med dem. Så kan i gå på cafe eller noget andet i har til fælles.
Angående hvem der skal betale, så vær en gentleman, og tilbyde at du betaler det hele, og så se hvad hun siger.
Held og lykke fra to piger der håber du finder ud af det.

  • Anonym, Pige, 13 år

hejsaa
hvis du vil finde en kæreste er det en god ide at gå i ungdomsklub eller et sted for der tit er andre på din alder. Ved godt det lyder lidt kikset i hos nogle (ungdomsklub), men det er det faktisk ikke.
Så måske du kunne spørge en af dine venner om han ville være med til at prøve at tage derhen, og så kunne i jo se om det var noget for jer. Det er faktisk mega hyggeligt.

Og hvis du så finder en pige du synes der er sød, så synes jeg du skulle prøve at “bemærke” hende** ment på den måde snak med hende, smil til hende osv…
Og så hvis du føler dig tryk ved det så spørg ansigt til ansigt om hun havde lyst til at blive kærester.

Jeg synes man skal starte med at tage hjem til hinanden eller gå en tur eller sådan noget, og så tage biffen og cafeen når i har været kærster i lidt længere tid. Og det med at betale ved jeg ikke sry xD.

Du skal self ikke vente til dine bumser er væk. Hvis jeg ser en dreng eller sådan noget tænker jeg ikke “nøøøjh han har mange bumser!” jeg tænker faktisk ikke over det, det betyder ikke noget.

Og det med du er høj er bare fedt det tror jeg rigtig mange piger synes. Så det er ikke et problem tror faktisk du har en fordel med det 🙂

Men ik fortæl scorereplikker det er mega pinligt som pige … på den alder(:

Held og lykke
Hilsen pige næsten 14

husk det kun er mine råd og der altid findes forskellige meninger men jeg skriver bare hvad jeg viille synes

  • :b, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat